-
notenbalk fanfare
NL  •  EN  •  FR  •  DE
Koninklijke Fanfare de Kempenzonen Tielen vzw
De Kempenzonen worden gesteund door

Griezelen op Mazelakkeren

TIELEN MUZIEKDORP - Op zaterdag 28 oktober is het voor jong en oud griezelen op Mazelakkeren. Deze griezelmuziektocht is geschikt voor deelnemers van 5 tot 95 jaar. Je vertrekt in groepjes van maximum 15 personen. Voor slechts 1,00 € kan je starten aan de kantine van de kleiduifschieters, Tielenheide in Tielen. Inschrijven kan vanaf 18 uur. Het eerste vertrek is voorzien om 19 uur. Kinderwagens zijn niet geschikt.

 

 

Bij het invallen van de donkere nacht, bij het opkomen van de kille mist, zal een raadselachtige sfeer opdoemen op de natte, met rottende bladeren bezaaide akkers van Mazel en omstreken. Geen levend wezen zal er zich die grillige avond op zijn gemak voelen. Vele mama’s zullen het op een gillen en krijsen zetten en menig kinder “polleke” zal papa’s hand goed vastknijpen. Of erger nog, de kleinsten zullen als aapjes rond één van hun ouders verstrengeld, onafscheidelijk vastgeklampt zitten. Deze instinctieve geborgenheid die ze die griezelige avond gaan ervaren, zullen binnen enkele decennia nog geregeld opgerakeld worden. De verlichting op de gang of in ’t mooi “vloms”; “oep den alléz” zal de volgende nacht gegarandeerd zijn nut bewijzen. Maar ook de mama’s zullen die nacht bij het slapen gaan nog nahuiveren in papa’s robuuste armen.

 

Dit evenement wordt georganiseerd in een samenwerking tussen Fanfare De Kempenzonen, Jeugdhuis JeTi, Tejater De Orchidee, ZVC Den Toren, De Kleiduifschieters en Heemkundige Kring KLT.

 

WANNEER: zaterdag 28 oktober
HOE LAAT: 18.00 uur eerste vertrek 19.00 uur
WAAR: TIR-kantine aan de sportvelden
VOOR WIE: van 5 tot 95 jaar
PRIJS: slechts 1 € 

 

Reserveer vanaf 20 december