-
notenbalk fanfare
NL  •  EN  •  FR  •  DE
Koninklijke Fanfare de Kempenzonen Tielen vzw
De Kempenzonen remercions nos sponsors
Dernière minute

Vertaald door Google Translate

WELKOM

Van harte welkom op de nieuwe webstek van Koninklijke Fanfare De Kempenzonen uit Tielen vzw.

Vaak is het voor velen niet duidelijk hoe Fanfare De Kempenzonen georganiseerd is. Door middel van deze website hebben de ontwerpers getracht om een transparanter beeld te tonen van hoe de vereniging is gestructureerd.

Fanfare De Kempenzonen is de vlag die alle ladingen dekt. Binnen de vereniging bestaan er 3 orkesten: Brassband Kempenzonen, Jeugdbrassband Kempenzonen en Drumteam Kempenzonen. Wanneer Brassband en Drumteam samen uittreden - meestal marcherend door de straten - spreekt met wel eens van 'de Fanfare'.

Om te navigeren door de website is het handig om te weten dat er een horizontaal niveau is en een verticaal. Horizontaal bovenaan vindt men de verschillende orkesten terug. Verticaal links staan de onderwerpen die veeleer van toepassing zijn voor alle orkesten.

Voor leden die geregistreerd en ingelogd zijn, is er onderaan links nog een extra rubriek toegevoegd waarin ten gepaste tijde interne info verspreid zal worden.

Verticaal rechts ziet men eerst onze sponsors, vervolgens de laatste nieuwtjes en tenslotte de recente wijzigingen.

In de donkere balk onderaan vindt men nog een aantal hot-items terug en ook daar kunnen leden en administrators inloggen.

Suggesties en opmerkingen zijn van harte welkom.

 

Veel surfplezier!

 

Reserveer vanaf 20 december