-
notenbalk fanfare
NL  •  EN  •  FR  •  DE
Koninklijke Fanfare de Kempenzonen Tielen vzw
De Kempenzonen worden gesteund door
Laatste nieuws

fotoalbum

 

De Kempenzonen lopen warm...

 
Brassband Kempenzonen o.l.v. Kevin Van Giel zit in de laatste rechte lijn naar het jaarlijkse thuisconcert op zaterdag 4 en zondag 5 februari.
 
2016 Was het jaar dat de Brassband promoveerde naar ere-afdeling. De wedstrijd en de voorbereiding ervan gaven het orkest een flinke duw in de rug. Toch blijft het thuisconcert het jaarlijkse hoogtepunt. Ze spelen een gevarieerd muzikaal programma met klassiekers, gekende muziek en het betere brassbandwerk. De Brassband staat onder leiding van Kevin Van Giel.
 
De jeugdbrassband onderging een verjongingskuur. Na een jaar oefenen, brengen zij hun eerste concert voor groot publiek. De Jeugdbrassband wordt geleid door Raf Van Looveren.
 
Deze ‘Kempenzonen… in concert!’ belooft een gevarieerd muzikaal programma te worden in een sfeervol kader. Zowel populaire muziek, klassiekers, marsen en het spetterende brassbandwerk komen aan bod. Daarom nodigen we u graag uit op deze concertreeks.

Bestel toegangskaarten

De concerten gaan door in het Ontmoetingscentrum, Kasteeldreef 34 in Tielen. Er zijn uitvoeringen op zaterdag 4 februari om 19u30 en op zondag 5 februari om 14u30. De toegangsprijs bedraagt 9,00 Euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis binnen.
 
Het aantal toehoorders per uitvoering is beperkt. Reservatie is daarom verplicht, ook voor kinderen. Boek uw plaatsen door hier te klikken. Uw kaarten liggen dan klaar aan de kassa. Betalen doet u net voor het concert aan de inkom.
 

Wegbeschrijving

Wegbeschrijving naar het Ontmoetingscentrum, Kasteeldreef 34  2460 Tielen: Klik hier

affiche kroegentocht