-
notenbalk fanfare
NL  •  EN  •  FR  •  DE
Koninklijke Fanfare de Kempenzonen Tielen vzw
De Kempenzonen worden gesteund door

TIELEN - Op woensdag 11, vrijdag 13 en zondag 15 oktober brengen Brassband de Kempenzonen met Mauro Pawlowski en Jo Hermans een uniek concert. Muziekliefhebbers komen naar de spiegeltent naast Jeugdhuis JeTiTielendorp 31 in Tielen. reservatie is verplicht.

Of Brass-Rock als genre nieuw is weten we niet precies. Hoe het klinkt, dat weten de muzikanten al wel en dat klinken gaat bij elke repetitie beter...

Enkele maanden geleden kwamen Brassband Kempenzonen, Deus gitarist Mauro Pawlowski en trompetvirtuoos Jo Hermans op het idee om iets nieuws uit te proberen. Luc Van den Eynde, slagwerker en arrangeur bij de Kempenzonen, werkte de voorbije maanden aan composities die we op zijn minst verassend mogen noemen.
 

 

 

 

"We zullen heel uiteenlopende nummers brengen, gaande van Ennio Morricone en Leo Ferré tot jazz. Mauro wil zelfs Satan in My Ass van zijn vroegere groep Evil Superstars in een Brass-Rock versie spelen." verduidelijkt Jo Hermans.

 

Als concertlocatie kozen de organisatoren een spiegeltent die opgesteld wordt bij jeugdhuis Jeti. "Bij het binnenkomen moeten gebruikers in een andere wereld betreden. De sfeer moet kloppen en daar zorgen ook de geluidsman van Daan en de sfeervolle belichting voor." weet Jo.

Dat het klopt zien de organisatoren ook aan de belangstelling. Nauwelijks een week na de start van de reservaties zijn de helft van de toegangskaarten de deur uit.

Wil je er bij zijn in oktober, bestel dan vandaag nog uw kaarten via onderstaande link.

Bestel nu uw toegangskaarten

 

Reserveer vanaf 20 december