-
notenbalk fanfare
NL  •  EN  •  FR  •  DE
Koninklijke Fanfare de Kempenzonen Tielen vzw
De Kempenzonen worden gesteund door

De Kempenzonen lopen warm...

Brassband Kempenzonen o.l.v. Kevin Van Giel zit in de laatste rechte lijn naar het jaarlijkse thuisconcert op zaterdag 3 en zondag 4 februari.
 

2017 was het jaar van Tielen Muziekdorp. De Brassband dook in de repetitieruimte met trompettist Jo Hermans, zangeres Inge Franck en dichter-rocker Mauro Pawlowski en kwam naar buiten met een uniek brass-jazz-rock concertprogramma. Ze speelden de hoofdact op het Artbeat festival in Gent en verzorgden vier concerten in een uitverkochte spiegeltent in eigen dorp.

 

Het is ook in dit dorp dat de brassband nu een afspraak heeft met het thuispubliek. Dit houden de Kempenzonen het bij traditionele brassband instrumenten. Het programma is smaakvol en gevarieerd met klassiekers, populaire muziek en het betere brassbandwerk. De Brassband staat onder leiding van Kevin Van Giel.

 

De jeugdbrassband mocht nog een jaar doorgroeien en spelen 2 nummers samen met de Apennootjes. Muzikaal zal het in orde zijn en het enthousiasme is als steeds ontwapenend en aanstekelijk. De Jeugdbrassband wordt geleid door Raf Van Looveren en de Apennootjes in goede handen bij An Adriaens.

 

 

Bestel toegangskaarten

De concerten gaan door in het Ontmoetingscentrum, Kasteeldreef 34 in Tielen. Er zijn uitvoeringen op zaterdag 3 februari om 19u30 en op zondag 4 februari om 14u30. De toegangsprijs bedraagt 9,00 Euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis binnen.
 
Het aantal bezoekers per uitvoering is beperkt. Reservatie is daarom verplicht, ook voor kinderen.
Boek uw plaatsen door hier te klikken.
 
Uw kaarten liggen dan klaar aan de kassa. Betalen doet u net voor het concert aan de inkom.
 

Wegbeschrijving

Klik hier voor een wegbeschrijving naar het Ontmoetingscentrum, Kasteeldreef 34  2460 Tielen.

 

Reserveer vanaf 20 december