Dubbelconcert Brassbands Willebroek en Tielen

Op  21 oktober 2023 concerteren Brassband Willebroek en Brassband Kempenzonen in het Ontmoetingscentrum, Kasterlee.Dubbelconcert BB Willebroek en TielenBeide brassbands brengen een gevarieerd concertprogramma met traditionals uit het genre, solistische hoogstandjes en muzikaal vuurwerk.

Brassband Willebroek voorstellen hoeft haast niet. In 1993 waren ze de eerste niet Engelse band die Europees kampioen werd. In 2006 en 2007 grepen ze nogmaals de Europese titel en in 2017 en 2022 werden ze wereldkampioen.

De Kempenzonen hebben altijd een goede wisselwerking gehad met Willebroek. Regelmatig helpen we mekaar uit de nood. De Kempenzonen hebben een kort programma in elkaar gestopt dat een eigen toets geeft.

Het concert gaat door in het Ontmoetingscentrum, Binnenpad 2 in Kasterlee. De deuren gaan open op 19u00 en het concert start om 20u00. Er is een vrije stoelkeuze.

Kaarten reserveren kan vanaf 12 september op deze website of op telefoonnummer 0475/29.45.03.
Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en reservatie is verplicht.
De inkomkaarten worden niet verstuurd maar liggen klaar aan de inkom.

Bestel uw kaarten op deze website.
Download de uitnodiging.
Plan de route naar het Ontmoetingscentrum.

Top