onze website is online

Welkom op de website van Fanfarathon vzw. Deze loopt op een eigentijds softwarepakket en oogt ook goed op mobiele telefoons en tablet-computers.

Achter de schermen
Deze website loopt op twee virtueel-private servers, waarvan er een in Frankrijk en de andere in Duitsland staan. Het cluster van twee waarborgt de beschikbaarheid van deze website, ook bij uitval van een van beide machines of bij een storing op de lijn.

De look
Onze website maakt gebruik van WordPress, een pakket dat standaard voorzien is van alle toeters en bellen die we wensen. Er is nog werk aan de inrichting ervan maar we kunnen nu al een mooie site presenteren.

Uw privacy

We achtervolgen onze bezoekers niet met cookies en leggen geen gebruikersprofielen aan. We mijden software van derden die dat wel doet en verwerken enkel gegevens die strikt noodzakelijk zijn.
Dit doen we in een eigen database , conform de Europese privacy wetgeving.

Toekomst
De techniek en vorm zijn nu helemaal op orde en de meest urgente rubrieken vindt u reeds terug. De volgende weken en maanden zullen we deze website verder voorzien van meer en betere inhoud.

Kom daarom regelmatig terug.

Op 14 september 2019 werd onze fanfarathon een manifestatie van duizenden deelnemers, bracht € 83000 op en won de Vlamo Award. Alle opbrengsten gingen naar de kinderkankerfondsen. Het was een voorrecht om dit te mogen doen. Nu sluiten we de boeken en ook deze website.

Top