2-meter concert is afgelast

Het 2-meter concert van 30 januari 2021 in de Warande Turnhout wordt afgelast

Door de afstandsregels kunnen we geen bezoekers meer ontvangen voor het brassbandconcert in het Ontmoetingscentrum. We vonden een mooi alternatief in de Warande schouwburg in Turnhout, waar er toch 350 bezoekers toegelaten zijn. De repetities liepen op schema en de praktische voorbereidingen waren aan de gang.

De repetities werden eind oktober gestaakt en het contactverbod laat ons niet toe om repetities op korte termijn weer te starten. Het is zelfs heel onduidelijk of dat vanaf 15 januari wel kan.

De Warande liet ondertussen weten dat alle voorstellingen tot 31 januari worden afgelast. Het Kempenzonen bestuur neemt daarvan akte en gaat niet op zoek naar een alternatieve concertlocatie en last het concert af.

 

Top