Fanfarefeesten 2018

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni organiseren de Kempenzonen fanfarefeesten in een feesttent aan het Ontmoetingscentrum in Tielen.

foto fanfarefeesten

Zaterdag
18:00 zomers terras met alles om een gezellige avond in te gaan.

Zondag
11:30 Gelegenheidsrestaurant
Het Kempenzonen-menu bestaat uit tomatencrèmesoep met balletjes, stoofvlees met zomerslaatje en frietjes of koude schotel met frietjes en ijscrème. Kinderen (-12 jaar) krijgen een aangepast kindermenu.
Vooraf inschrijven is verplicht en doe je via inschrijven zondagrestaurant

13:00 Kemp’ner Musikanten
In 2014 werd dit orkest voor de zesde keer Belgisch kampioen in de topklasse. Dat ze ook al vijf keer op affiche van het internationale blaaskapellenfestival in het Tsjechische Ratiskovice stonden is geen toeval. Doch spelen in eigen dorp blijft het hoogste goed.

15:00 Jeugdbrassband Kempenzonen, Toekteroep en de Apennootjes
Ook de jongste muzikanten laten graag horen wat ze in hun mars hebben.

16:30 Just For Fun
Puur amusement door het amusementsorkest uit eigen dorp. Verder voorstellen hoeft haast niet want ze zijn elk jaar van de partij en het is telkens een bijzonder sfeervol optreden.

19:00 Rockband Vantenhaar
Met het repertoire van The Creedence Clearwater Revival en de songs van de broertjes Fogerty nemen ze het publiek mee naar de jaren zeventig. Ook toen stonden ze al op de planken en de goesting is er in al die jaren niet minder op geworden.

Doorlopend kinderanimatie 
We bieden de ganse namiddag kinderanimatie aan.
Kinderen kunnen hun energie kwijt op een springkasteel, maar eerst nog even naar de grimme-stand waar ze de looks van hun idool krijgen.
Met de sjottersbakken en de nagelklop komen ook de ouderen aan de bak.

Top