Tielen Zomert, de dorpsbarbecue met gratis muziekfestival

Zondag 26 juni ontvangen de Kempenzonen bezoekers met een barbecue en aansluitend muziekfstival met lokaal talent.

Starten doen we vanaf 12u op een barbecue.

Deelnemers betalen een vaste prijs van €12 (€5 voor kinderen onder de 12 jaar) om toegang te krijgen tot het koude buffet (diverse groenten, salades, brood). Het menu met vlees, vis of vegetarische hapjes stel je zelf samen en betaal je per stuk. Maak vooraf je keuze via dit webformulier.

Let wel: inschrijven voor de BBQ moet gebeuren voor 15 juni.

 

vanaf 13u30 staat lokaal talent op het programma:

Jeugdbrassband Kempenzonen
Deze jongere versie van Brassband de Kempenzonen streeft ernaar muziek te brengen op hun hoogste niveau.  De optredens van de JBBK onder leiding van dirigent Ward Mangelschots klinken als ‘muziek in de oren’!

Ragtime Adventure Club
Dit trio (gitaar&zang, drum en trompet) neemt je mee van New Orleans langs de Caraïben tot in de jungle met hun jazzy ragtime straatmuziek.

Geert en Liselotte
Met een arsenaal van diverse instrumenten, zoals accordeon, viool, keyboards en andere, brengen ze verrassende interpretaties van gekende liedjes. Zowel in het Engels, Frans, Duits en Nederlands, bestaat hun oevre uit sfeervolle en genreoverstijgende songs waarbij het publiek zich gemakkelijk laat meeslepen.

DJ  Mystery
Laat u verrassen door de originele – en soms gedurfde mix van nummers uit de platenkast van deze mystery gast.

Voor kinderen is er doorlopend grime, een springkasteel en kinderspelen (bv. reuze vier-op-een-rij) aanwezig op het terrein.

De inkom is gratis, plaats van het gebeuren de parking van het Ontmoetingscentrum (Kasteeldreef 34 Tielen)

Download de flyer
Schrijf in voor barbecue

Top