Met de belbus op kroegentocht

Cadaster Jon Combo

Op zaterdag 14 april worden liefhebbers van Rock, Blues, Country, ​Rockabilly, Swing, Boogie of Rock ’n Roll in Tielen Muziekdorp verwacht. In zes kroegen kunnen ze dan terecht voor een stevige pint met een ruime portie live muziek. Organisator Koninklijke Fanfare de Kempenzonen voorziet een gratis pendeldienst met belbussen.

De orkesten spelen afwisselend 3 sets van telkens 45 minuten. Wie bij elke pauze van kroeg wisselt, kan alle bands aan het werk horen. Ook dit jaar is de affiche top.

 

Aanvang optredens om 21:00, 22:40 en 00:20 uur:

​Cadaster Jon Combo ​- Café de Koetsier
De band bestaat uit vijf, minder fijnbesnaarde roestrockers uit Gierle met een verleden in diverse geruchtlegendes en een voorliefde voor de scheve en scherpe kantjes van de rock & roll!

Damsel in the Dress – Jeugdhuis JeTi
Jong en lokaal geweld uit Lille, Kasterlee en Turnhout. Het viertal experimenteert met verschillende muziekstijlen en gaat hiermee gecontroleerd uit de bocht.

Blue ConneXXion – Café De Grote Fluit
Het is een rock coverband. Ze spelen de hits, jazeker, maar vaak ofwel minutieus correct, of met een eigen twist. Blue ConneXXion belooft volbloed nostalgie, gebracht door muzikanten, met enkel rock in hun aderen.

 

Aanvang optredens om 21:50, 23:30 en 01:10 uur:

The Catsmokes – Tejater de Orchidee
Deze band uit Averbode staat al sinds de zomer van 2002 op het podium. Ze brengen een meeslepende mix van country, rockabilly en rock & roll in zijn puurste vorm. In 2014 stonden ze al op onze affiche. Benieuwd of het nu weer zo goed rockt als toen.

Buckwood Mojo – Café In Den Drietip
Zes blueskrijgers uit Heist-op-den-Berg die een magisch brouwsel produceren van swing, boogie en veeeeel blues. Soms met een jazzy randje, dan met een vleugje rock of een toets emotie maar steeds met die eigen, krachtige, authentieke smaak.

The Rattleshake Combo – Sportkafee Tielenhei
Rockabilly, rock ’n roll, country of Swing hebben weinig geheimen voor dit Antwerps combo. Ze spelen al zo veel jaren samen dat ze de tel kwijt geraakt zijn. Hun passie voor muziek daarentegen is alleen maar sterker geworden…

 

Praktisch
Mensen die vanuit Tielen, Kasterlee, Lichtaart, Poederlee, Lille of Gierle naar de kroegentocht willen, vatten post aan een van de haltes van de Lijn en bellen 0470/088.549 voor een gratis rit.

Inkomkaarten zijn verkrijgbaar in de deelnemende cafés en bij leden van de fanfare. In voorverkoop kosten ze 6,00 Euro. Zonder kaart komt u voor 8,00 Euro binnen.

Uurregeling
21:00 – 21:45 De Koetsier, JeTi, De Grote Fluit
21:50 – 22:35 Orchidee, In den Drietip, Sportkafee
22:40 – 23:25 De Koetsier, JeTi, De Grote Fluit
23:30 – 00:15 Orchidee, In den Drietip, Sportkafee
00:20 – 01:05 De Koetsier, JeTi, De Grote Fluit
01:10 – 01:55 Orchidee, In den Drietip, Sportkafee

affiche 17de Muziekkroegentocht Tielen
affiche 17de Muziekkroegentocht

Top