nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van Koninklijke Fanfare de Kempenzonen Tielen vzw. Deze loopt nu op een eigentijds softwarepakket en oogt ook goed op mobiele telefoons en tablet computers.

Achter de schermen
Uw Kempenzonen-site, zat sinds 2011 op een gedeelde webserver in de buurt van London. Dat deed ze goed toch na zeven jaar was ze “niet meer mee”. Ze was niet geschikt voor de kleine schermen van mobiele telefoons en ook de stabiliteit van de server liet het meermaals afweten, en dat op ongelegen momenten..

Nu lopen de website en e-mail service op twee privé (vps) servers, de ene in Frankrijk en de andere in Duitsland. Het cluster van twee moet de bedrijfszekerheid waarborgen, ook bij uitval van een van beide machines of bij een storing op de lijn.

Een nieuwe look
Onze website maakt gebruik van WordPress, een pakket dat standaard voorzien is van alle toeters en bellen die we wensen. We moeten nog wennen aan de inrichting ervan maar kunnen u nu al een mooie site presenteren.

Uw privacy

We achtervolgen onze bezoekers niet met cookies en leggen geen gebruikersprofielen aan. We mijden software van derden die dat wel doet en verwerken enkel gegevens die strikt noodzakelijk zijn. Dit doen we in een eigen database , conform de GDPR wetgeving.

Toekomst
De meest urgente rubrieken vindt u reeds terug. De volgende weken en maanden zullen we deze website verder voorzien van meer en betere inhoud.  Kom daarom regelmatig terug.

Top