Koop WC-papier en steun uw muziekvereniging

De jeugdbrassband verkoopt WC-papier om zijn werking te kunnen verderzetten. Bestel nu uw voorraad en veeg een jaar lang met papier van de hoogste kwaliteit.

toiletpapier

Jeugdbrassband Kempenzonen is de kweekvijver voor muzikanten van de volgende generatie. Jongeren ontdekken er de wereld van de amateurmuziek en krijgen de juiste, professionele begeleiding om hun talenten te ontplooien. Ze leren er samenwerken en hun grenzen verleggen én ervaren dat dat heel plezant is. Deze jeugdwerking vormt een grote hap uit de werkingsmiddelen. Met de aankoop van WC-papier helpt u om deze jeugdwerking gratis te houden voor de nieuwkomers.

Het toiletpapier is zacht als een wolkje en toch beresterk. We verkopen verpakkingen met telkens 16 rollen papier.
Voor 1 pak betaalt u 10 euro, voor 2 pakken betaalt u 20 euro enz… Bij aankoop van 4 pakken, betaalt u slechts 35 euro. Uw bestelling wordt gratis aan huis geleverd in Tielen. Twijfel dus niet en koop.

hamsteren mag
En ja, hamsteren mag. We hebben een fantastische voorraad.

Plaats uw bestelling tot 22 september 2023 en schrijf hiervoor het gepaste bedrag over op het nieuwe rekeningnummer BE83 1030 7021 3015 van de Jeugdbrassband Kempenzonen Tielen.
Bij vrije mededeling zet u WC papier uw leveringsadres

Op zaterdag 30 september vanaf 9 uur leveren de Kempenzonen deze bij u thuis af. Bij extreem regenweer stellen we de levering uit tot 7 oktober.

 

Top