KABAAL aan’t LOKAAL

Flyer KABAAL aan't LOKAALOm misverstanden te vermijden, met deze titel wordt aangegeven dat er op 28 april veel te gebeuren staat in en rond het fanfarelokaal te Tielen, het resultaat van regelmatig repeteren.Want naar jaarlijkse gewoonte zet de Tielense JBBK zich in het voorjaar graag in de kijker. Wegens verbouwingswerken in het Ontmoetingscentrum werd er gezocht naar een andere locatie voor het jaarlijkse themaconcert. In het kader van Tielen Muziekdorp vinden we het geen mis idee om het hart van de Tielense muziek te gebruiken, nl. het fanfarelokaal op de oude jongensschool. Bovendien biedt dit ook de kans om de AMV-, de koper en de slagwerkklassen van de muziekacademie in de kijker te zetten.

Op zaterdag 28 april is het zover. Van 14u00 tot 17u00 ben je welkom om te komen genieten van tal van jeugdig talent. Bovendien krijgen zij die de tentoonstelling 140 jaar kempenzonen gemist hebben, een nieuwe kans om deze te bezoeken.
Allen daarheen !